Direct contact opnemen? Wij staan altijd voor u klaar via 0167 - 566104 (Steenbergen)
Direct contact opnemen? Wij staan altijd voor u klaar via 0168 - 462230 (Fijnaart)
Direct contact opnemen? Wij staan altijd voor u klaar via 0168 - 320135 (Zevenbergen)
Voor afspraak uitvaartwinkel of bij geen gehoor overige nummers: 0167 - 541154
Maak zelf met behulp van onze uitvaartkostenmeter een eerlijk kostenoverzicht.
Uitvaartkostenmeter

Locatie Fijnaart

 In 1984 is het pand van het rouwcentrum te Fijnaart in het bezit gekomen van Uitvaartverzorging Leeuw. En werd daarmee omgebouwd tot rouwcentrum. Daarmee was het ons eerste rouwcentrum. Gerard Leeuw was die tijd nl net begonnen in Fijnaart als begrafenisondernemer. Het gebouw werd eerst gehuurd en is later in eigendom gekomen.

Het rouwcentrum is twee keer goed onder handen genomen: in het begin met een aanbouw wat nu als familiekamer dient en een paar jaar geleden opnieuw ingericht naar hedendaagse uitstraling.

Per 7 augustus 2020, is het Rouwcentrum in beheer gekomen van de Protestantse Gemeente Fijnaart, Heijningen en Standdaarbuiten.
Wij blijven onze dienstverlening betreffende uitvaarten voortzetten en opbaringen in het Rouwcentrum regelen we met de beheerder.Wilt u meer informatie of heeft u vragen over onze dienstverlening in Fijnaart, kunt u contact met ons opnemen door het formulier op onze contact pagina of telefonisch via 0168 - 462230.

 

Routebeschrijving

Het rouwcentrum te Fijnaart is te vinden aan de Wilhelminastraat 68. Te bereiken via de A59, afslag Fijnaart, onderaan de afslag rechts en direct de 1e afslag links, de Paralelweg op, aan het eind van deze weg rechst aanhouden, de Langeweg, rotonde oversteken, na de begraafplaats voor de Kerk links ligt het pad naar het rouwcentrum.
Copyright © 2020 Uitvaartverzorging Leeuw
Realisatie: DosisDesign