Overlijden melden: klik hier.

Over Uitvaartverzorging Leeuw

Uitvaartverzorging Leeuw staat garant voor een stijlvolle uitvaart, met respect voor de wensen van de overledene en de nabestaanden.

Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen. U bent namelijk altijd vrij in de keuze van uitvaartonderneming. Ook indien er een uitvaartverzekering aanwezig is, heeft u niet de verplichting de uitvaart te laten uitvoeren door de verzekeraar. 

Uitvaartverzorging Leeuw richt zich in het bijzonder op de persoonlijke wensen van de familie, zodat zij een eigen vorm aan de uitvaart kunnen geven. Met de wensen van de nabestaanden als leidraad, dragen wij zorg voor een uitvaart met een overduidelijk persoonlijk karakter.

Zoals bijvoorbeeld de laatste verzorging samen doen, of erbij aanwezig zijn, de kist samen sluiten en het begeleiden of dragen van de kist naar de kerk of begraafplaats. Ook is er persoonlijke invulling mogelijk bij de muziek keuze – bijv. live muziek - en de wijze van asverstrooiïng. Ook het betrekken van (klein)kinderen bij de uitvaart is erg belangrijk en zullen wij aandacht aan besteden.

De uitvaarten worden door 1 uitvaartleider verzorgd:  vanaf het moment van overlijden tot en met de afscheidsdienst en nazorg krijgt de familie met een en dezelfde persoon te maken, wat heel belangrijk is omdat er dan een band opgebouwd kan worden om tot een zo mooi mogelijk persoonlijk afscheid te komen.

Vaakgestelde vragen

Mijn team en ik staan 24 uur per dag voor u klaar om de beste hulp te verlenen voor- en na een overlijden.