Overlijden melden: klik hier.

Historie

 

Gerard Leeuw is in 1984 begonnen in de uitvaart, vanuit Fijnaart, waar hij zijn bloemenwinkel had. In 1994 is hij het uitvaartbedrijf gaan uitbreiden in woonplaats Steenbergen. Daar heeft hij de toenmalige kleuterschool op de Welberg gekocht en verbouwd tot een prachtig rouwcentrum, gelegen aan de Kapelaan Kockstraat 50.

In 2003 is zoon Alfred Leeuw in het bedrijf gekomen, zijn interesse in het vak was er al vroeg. Hij heeft de eerste jaren achter de schermen in het bedrijf meegewerkt om het gevoel te ervaren wat er bij een overlijden allemaal op je af komt, zowel voor de familie als voor de uitvaartleider. Sinds medio 2008 is hij zelfstandig in het bedrijf als uitvaartleider gaan werken en heeft mogen ervaren dat het een mooi vak is, iets te kunnen betekenen voor nabestaanden die hun dierbare verloren hebben. Het rouwcentrum in Zevenbergen aan de Lindonk 49, is sinds december 2015 eigendom van Uitvaartverzorging Leeuw. Zevenbergen is de geboorteplaats van Gerard en het is dan ook erg fijn dat wij sinds die tijd al heel veel families hebben mogen bijstaan in het regelen en uitvoeren van een uitvaart. 

Inmiddels kan Gerard genieten van meer vrije tijd nu Alfred het stokje heeft overgenomen van de dagelijkse bedrijfsleiding.

Vaakgestelde vragen

Mijn team en ik staan 24 uur per dag voor u klaar om de beste hulp te verlenen voor- en na een overlijden.