Direct contact opnemen? Wij staan altijd voor u klaar via 0167 - 566104 (Steenbergen)
Direct contact opnemen? Wij staan altijd voor u klaar via 0168 - 462230 (Fijnaart)
Direct contact opnemen? Wij staan altijd voor u klaar via 0168 - 320135 (Zevenbergen)
Voor afspraak uitvaartwinkel of bij geen gehoor overige nummers: 0167 - 541154
Maak zelf met behulp van onze uitvaartkostenmeter een eerlijk kostenoverzicht.
Uitvaartkostenmeter

Rouwcentrum Steenbergen

Dit gebouw is in 1996 door Uitvaartverzorging Leeuw aangekocht en is ook tot een rouwcentrum verbouwd. Er was immers besloten om ook de mensen in Steenbergen en omgeving te willen helpen in tijden van afscheid. Uitvaartverzorging vestigde zich nu niet alleen als woonplaats maar ook als uitvaartverzorger in Steenbergen.

Binnen een jaar was Uitvaartverzorging Leeuw een bekende naam in deze omgeving. Voorheen was het een schoolgebouw waardoor vele mensen nog een herkenning hebben van hun schooltijd als ze nu binnen stappen. Het gebouw kenmerkt zich door de hoge plafonds en ruime kamers.

Binnenkort kunnen wij de mogelijkheid aanbieden tot het laten plaatsvinden van een afscheidsdienst, tot 30 personen, met muziek en foto's. En eventueel een condoleance in ons Rouewcentrum.
Later hierover meer op de website.Wilt u meer informatie of heeft u vragen over ons centrum in Steenbergen, kunt u contact met ons opnemen door het formulier op onze contact pagina of telefonisch via 0167 - 566104.

 

Routebeschrijving

Het rouwcentrum Steenbergen ligt aan de Kapelaan Kockstraat 50 te Welberg. Te bereiken vanuit richting Dinteloord via afslag Welberg, onderaan de afslag links, 1e straat links en direct weer rechts Kap. Kockstraat in en bordjes volgen Rouwcentrum Leeuw.
Copyright © 2021 Uitvaartverzorging Leeuw
Realisatie: DosisDesign