Direct contact opnemen? Wij staan altijd voor u klaar via 0167 - 566104 (Steenbergen)
Direct contact opnemen? Wij staan altijd voor u klaar via 0168 - 462230 (Fijnaart)
Direct contact opnemen? Wij staan altijd voor u klaar via 0168 - 320135 (Zevenbergen)
Voor afspraak uitvaartwinkel of bij geen gehoor overige nummers: 0167 - 541154
Maak zelf met behulp van onze uitvaartkostenmeter een eerlijk kostenoverzicht.
Uitvaartkostenmeter

Locatie Zevenbergen

Het rouwcentrum in Zevenbergen is sinds december 2015 in het bezit van Uitvaartverzorging Leeuw. Het was een lang gewenste droom om ook de mensen in Zevenbergen onze diensten te mogen aanbieden gezien het feit dat Zevenbergen de geboorteplaats van Gerard Leeuw is.

Toen het nieuws ons bereikte dat Monuta afstand wilde doen van het rouwcentrum was onze interesse gewekt en hebben we snel zaken kunnen doen. Wij zijn erg trots op ons nieuwe rouwcentrum wat gezien de bouw, aankleding en faciliteiten nog meer van deze tijd is. Bij het betreden zie je een warme aankleding. Het rouwcentrum heeft twee rouwkamers en aula voor diensten. In deze aula kunnen na de dienst ook condoleances gehouden worden en ook is er een goede muziekinstallatie en projectiemogelijkheden aanwezig om het afscheid nog persoonlijker te maken.

Wij hopen dat wij nabestaanden in Zevenbergen en omgeving hiermee van dienst kunnen zijn in dagen van afscheid nemen.Wilt u meer informatie of heeft u vragen over ons centrum in Zevenbergen, kunt u contact met ons opnemen door het formulier op onze contact pagina of telefonisch via 0168 - 320135.

 

Routebeschrijving

Het rouwcentrum te Zevenbergen is te vinden aan de Lindonk 49 te Zevenbergen.
Copyright © 2022 Uitvaartverzorging Leeuw
Realisatie: DosisDesign