Direct contact opnemen? Wij staan altijd voor u klaar via 0167 - 566104 (Steenbergen)
Direct contact opnemen? Wij staan altijd voor u klaar via 0168 - 462230 (Fijnaart)
Direct contact opnemen? Wij staan altijd voor u klaar via 0168 - 320135 (Zevenbergen)
Voor afspraak uitvaartwinkel of bij geen gehoor overige nummers: 0167 - 541154
Maak zelf met behulp van onze uitvaartkostenmeter een eerlijk kostenoverzicht.
Uitvaartkostenmeter

Over ons

Uitvaartverzorging Leeuw staat garant voor een stijlvolle uitvaart, met respect voor de wensen van de overledene en de nabestaanden.

Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen. U bent nl altijd vrij in de keuze van uitvaartonderneming. Ook indien er een uitvaartverzekering aanwezig is, heeft u niet de verplichting de uitvaart te laten uitvoeren door de verzekeraar. 

Uitvaartverzorging Leeuw richt zich in het bijzonder op de persoonlijke wensen van de familie, zodat zij een eigen vorm aan de uitvaart kunnen geven. Met de wensen van de nabestaanden als leidraad, dragen wij zorg voor een uitvaart met een overduidelijk persoonlijk karakter.

Zoals bijvoorbeeld de laatste verzorging samen doen of erbij aanwezig zijn, de kist samen sluiten en het begeleiden of dragen van de kist naar de kerk of begraafplaats. Ook is er persoonlijke invulling mogelijk bij de muziek keuze – bijv. live muziek - en de wijze van asverstrooiïng. Ook het betrekken van (klein)kinderen bij de uitvaart is erg belangrijk en zullen wij aandacht aan besteden.

De uitvaarten worden door een uitvaartleider verzorgd:  vanaf het moment van overlijden tot en met de afscheidsdienst en nazorg krijgt de familie met een en dezelfde persoon te maken, wat heel belangrijk is omdat er dan een band opgebouwd kan worden om tot een zo mooi mogelijk persoonlijk afscheid te komen.

Steenbergen
Hoge plafonds en ruime kamers kenmerken het gebouw in Steenbergen. In de loop der jaren hebben alle 4 de kamers een eigen uitstraling gekregen wat betreft aankleding.

Klik hier als u meer wilt zien van ons centrum in Steenbergen.
Fijnaart
Sinds 1984 is Uitvaartverzorging Leeuw een begrip in Fijnaart. Meerdere verbouwingen verder heeft het rouwcentrum een ruime hedendaags ingerichte familiekamer erbij.

Klik hier als u meer wilt zien van ons centrum in Fijnaart.
Zevenbergen
Het rouwcentrum in Zevenbergen is sinds december 2015 geopend. Kenmerkend voor Uitvaartverzorging Leeuw vindt u ook hier een warme aankleding met mooie, ruime kamers.

Klik hier als u meer wilt zien van ons centrum in Zevenbergen.

Historie

Gerard Leeuw is in 1984 begonnen in de uitvaart, vanuit Fijnaart, waar hij zijn bloemenwinkel had. In 1994 is hij het uitvaartbedrijf gaan uitbreiden in woonplaats Steenbergen. Daar heeft hij de toenmalige kleuterschool gekocht en verbouwd tot een prachtig rouwcentrum, gelegen aan de Kapelaan Kockstraat 50 te Welberg.

In 2003 is zoon Alfred Leeuw in het bedrijf gekomen, zijn interesse in het vak was er al vroeg. Hij heeft de eerste jaren achter de schermen in het bedrijf meegewerkt om het gevoel te ervaren wat er bij een overlijden allemaal op je af komt, zowel voor de familie als voor de uitvaartleider.
Sinds medio 2008 is hij zelfstandig in het bedrijf als uitvaartleider gaan werken en heeft mogen ervaren dat het een mooi vak is, iets te kunnen betekenen voor nabestaanden die hun dierbare verloren hebben. 
Copyright © 2022 Uitvaartverzorging Leeuw
Realisatie: DosisDesign